LaborMed Pharma

 

Search our investment portfolioLabormed este o companie privatã, producãtoare de medicamente, lider de piaţã în România.

Asemeni companiei Terapia, care sub conducerea Advent s-a transformat dintr-un producãtor local de produse farmaceutice în lider regional, Labormed reprezintã un potenţial excelent pe piaţa produselor farmaceutice din România, piaţã subdezvoltatã în present, aflatã însã în continuã creştere.

Având un numãr de 500 de angajaţi şi o cifrã de afaceri de peste 29 milioane Euro în anul 2007, compania dispune de linii de fabricaţie noi, realizate în conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeanã, de o companie de distribuţie care are capacitatea de acoperire a 80% din farmaciile aflate pe teritoriul României, de laboratoare moderne şi capacitãţi puternice în cadrul departamentului de Cercetare & Dezvoltare.

Echipa care se va implica în aceastã achiziţie, aceeaşi care a condus Terapia de-a lungul întregului proces de transformare, este din nou condusã de Stephen Stead, un partener operativ al Advent şi de asemenea fost CEO al companiei Polpharma, cel mai mare producãtor privat de produse farmaceutice din Polonia.

Strategia abordatã, este aceea de a gãsi oportunitãţi de consolidare pe o piaţã fragmentatã, pe care jucãtorii de top ajung sã deţinã cote de piaţã de numai 5% - 7%. Alte iniţiative vor urmãri accelerarea procesului de producţie, creşţerea capacitãţilor de producţie şi extinderea portofoliului LaborMed.

 

Language


Romanian - English
 

Related Links and downloads


Related Investments


Contact